Wednesday, July 19, 2017

På tur med små mennesker - On Tour with Small Persons

Favorit-storebror bliver så køresyg, når han kører i en bil, at han dårlig i en time efter at have kørt i 20 minutter.

Men det skal ikke afholde os fra at tage på tur, så vi startede med attituden, at rejsen var en del af det sjove, og med to klapvogne og masser af oppakning tog vi afsted med offentlig transport, og det gik over al forventning! Der er meget underholdning i et S-tog. 

Vi tog på stranden. Den nærmeste vi kunne finde. Masser af sol, lidt vind og en fin temperatur kombineret med sand og vand og ad libitum melon, gulerødder, knækbrød og yoghurt i køletasken, og så var succesen hjemme. 

Begge de små nød det rigtig meget - og det gjorde vi voksne også. Der skal jo ikke så meget til! Det behøver ikke at være de store dyre ture, der tæller. Denne tur kostede billetterne og en is til hver på vejen hjem. Enkelt er godt. Vi var sammen og havde tid til hinanden.

En virkelig dejlig dag! - og vi sover med garanti godt i nat.

Bellevue strand 
Bellevue Beach in Klampenborg just outside Copenhagen

Favorit-baby er for lille til is, så hun fik frugtmos
Favorite Baby is too small to have an icecream, so she had fruit 

Favorite Big Brother get so carsick, that he stays sick for an hour after have been in a car for 20 minutes.

But that is not going to prevent us from going on a trip, and today we startet out with the attitude that the trip itself was part of the fun, and with two strollers and a lot of bags filled with stuff, we took off with public transport, and it exceeded all expectations! There is a lot of entertainment in a train.

We went to the beach. The closest we could find, and with lots of sun, a bit of wind and a fine temperature combined with sand and water and ad libitum melon, carrots, crispbread and yogurt in the cooler bag, it was a total success.

The littles ones really enjoyed it - and so did the adults. It doesn't take much! It doesn't have to be and expensive trip to an expensive place that counts the most. This trip cost the train tickets and an icecream for each of us. Simple is good. We were together, and had time for each other.

A really wonderful day! - and we will sleep very well tonight.

3 comments:

  1. Køb køresygearmbånd på apoteket! De virker faktisk!! Har brugt dem til den store. De fås i 3 størrelser og er som jeg husker det en smule pebrede. Man får 2 armbånd i en pakke og de kan vist fås i rosa, blå og grønstribede :-)

    ReplyDelete
  2. Tak for input. Vi har dem, men føler desværre at de ikke virker helt så godt på ham, men han får dem på, og så krydser vi fingre og gør mange stop på vejen.

    ReplyDelete
  3. Øv, hvor ærgerligt for det lille pus! De virkede hos os... ikke hver gang, men mange gange :-) I dag har han heldigvis ikke brug for det, men jeg har nu alligevel altid poser i bilen :-)

    ReplyDelete