Wednesday, June 21, 2017

Et oprydningsjob - A Declutter Job

Det var rart, at det ikke har været så varmt i dag, for jeg har haft et oprydningsjob. En mand, som jeg tidligere har hjulpet, ønskede at minimere endnu mere, og jeg skal love for, at han er kommet langt.

Før havde han meget svært ved at skille sig af med de mindste ting, men der var sandelig ikke meget slinger i sorteringen i dag.

Det blev til tre bunker: Sælges, gives til genbrugsforretningen og smides ud. Smides ud-bunken var ret stor, som det ses af billedet.

Oprydningen gav - som altid - luft, lys og en god følelse. Det er sandt, at man får det bedre med ikke at være tynget af mange ting.

Missionen fuldført!



It is nice, that it wasn't a very warm day today, because I have had a declutter job. A man, whom I have worked with before, had decided to minimize even more, and I must say, that he has come far. 

Earlier he had big problems parting with things, but now he did it all by himself.

It became 3 piles: To be sold, to be given away to the secondhand shop, and trow out. The last pile was quite big, as you can see from the photo. 

The de-clutter gave - as always - air, light and a good feeling. It proved, that you feel better not being tied down by a lot of possessions.

Mission accomplished.

No comments:

Post a Comment