Wednesday, October 26, 2016

Det er jul! ... - It is Christmas! Or...

Det er jul! ....Eller er det ikke?

I sidste uge var jeg nede i vores lokale supermarked, fordi jeg ville købe et lille spøgelse, jeg havde set tidligere, til mindste favoritperson. Og jeg kunne ikke finde Halloween-tingene!

Til gengæld fandt jeg julepynt!

Jeg spurgte en sød medarbejder, som ledte og ledte sammen med mig, og vi fandt stadig ingenting. Så ringede hun til en kollega, som kunne fortælle, at det var altsammen flyttet ud på torvet, for nu var det ved at være en overstået sæson, så der skulle sælges ud!

DER VAR STADIG 10 DAGE TIL HALLOWEEN- OG SÅ BLIVER JULEN MARKEDSFØRT!

Og ind imellem mangler vi også Black Friday, som ligesom Halloween er en ikke-dansk 'tradition' indført af reklamefolk!.

Hvad kan vi dog efterhånden købe, som vi ikke allerede har i forvejen? Det fatter jeg ikke! Der er nogen, der prøver at bilde os ind, at vi har brug for mere. Når vi i virkeligheden har brug for mindre og bedre!

God Jul!

Heldigvis er mindste favoritperson ligeglad - for ham er det stadig efterår, og han lavede en borddekoration
Luckily, smallest favorite person doesn't care - for him it is still Autumn, and he made a table decoration


It's Christmas... Or isn't it?

I went down to our local mall, because I wanted to buy a small ghost, which I had seen earlier, for the smallest favorite person. And I couldn't find the Halloween stuff!

But I found the Christmans stuff!

I asked a nice shop girl, who was looking around with me, and we still couldn't find anything. So she called a colleague, who told, that it was all moved out in the marketplace, because the season was over, so they had to sell out!

AT THAT POINT THERE WERE 10 DAYS TO HALLOWEEN - AND CHRISTMAS IS ALREADY MARKETED!

Next round - before Christmas - is Black Friday, which like Halloween is just another 'tradition', which isn't Danish, but one the advertising industry has adopted.

What can we keep buying, which we haven't already got? I don't understand this! There are somebody, who is trying to make us believe, that we need more. When what we actually need is less and better!

Merry Christmas!

No comments:

Post a Comment